#Школа8_простір_можливостей

Осінь завжди зачаровує серце людини незбагненністю кольорів і відтінків, а ще дивовижною неповторністю краси природи. Ранок, 5 жовтня, в школі почався незвично: учні школи разом зі своїми батьками несли вироби, створені власноруч, з живого матеріалу, подарованого красунею-Осінню. Така виставка є традицією в школі, і учні з нетерпінням чекають можливості виявити свої творчі здібності та виконати різноманітні композиції  осінньої тематики. 

Нікого не залишили байдужим чудові букети з елементами художнього оформлення, квітково-фруктові та овочеві композиції, прикрашені дарами осені, зокрема, пожовклим листям. Деякі роботи учнів та батьків сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, притаманним лише творчій душі дитини. 

Ми любимо осінь за яскраві барви природи та довгоочікувані зустрічі з друзями, за лісові галявини, повні грибів, стиглі плоди у садах та трохи сумний дощ за вікном. Золотокоса осінь приносить нам чимало сюрпризів. Ми віримо в те, що наша виставка-конкурс «Осінній вернісаж» зігріла всіх теплими промінцями дитячих сердець.

«Тодос»

І місце 9Г

ІІ місце 10А

ІІІ місце 8А, 8Б

країна «Джерельна»

І місце 5А

ІІ місце 5Г, 7В

ІІІ місце 7Б

Переглядів: 802 | Додав: школа8 | Дата: 06.10.2016