#Ліцей8_простір_можливостей

1 2 3 ... 64 65 »

Висловлюємо щиру подяку всім,хто брав участь у ярмарку! Ми знову показали, що є дружньою шкільною родиною,яка вміє  допомагати і не бути байдужими.  Сьогодні нам вдалося зібрати 119 126  грн. З яких 30000 перераховано на підтримку 244 та 129 батальйонів, які були сформовані на Оболоні. Зараз вони знаходяться на донецькому напрямку. 

Про решту коштів будемо повідомляти по мірі перерахунку.

Разом до Перемоги!

Переглядів: 8 | Додав: школа8 | Дата: 15.04.2024

Переглядів: 16 | Додав: школа8 | Дата: 11.04.2024

10 квітня 2024 р. в Ліцеї № 8 Оболонського району м. Києва відбулася, по справжньому, непересічна подія. В актовій залі зібралися учасники свята: учні – наші активні, яскраві, розумні діти; батьки, які завжди нас підтримують та радіють нашим успіхам;

вчителі, які є і порадниками, і добрими чарівниками, і справжніми друзями як батьків, так і дітей.

    Ніхто не міг пропустити родинне шоу «Країна знань та розваг», яке було організоване з метою цікаво провести час, поспілкуватися, обмінятися досвідом і відзначити тих учнів, які стали в цьому році переможцями олімпіад, різноманітних конкурсів – учнів, які гідно представляють нашу школу за її межами.

    Ми дуже раді, що до нашого заходу змогли долучитися справжні друзі нашої школи – люди, що вже не раз підтримували нас, втілювали чудові проєкти у нашій школі. Ті, кого дійсно цікавить якісна освіта, комфорт та безпека учнів і розвиток майбутнього покоління нашої незалежної України. Це Мирослава Смірнова, депутатка Київської міської ради та Олександр Горін, заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

< ... Читати далі »
Переглядів: 19 | Додав: школа8 | Дата: 10.04.2024

       Сьогодні відбулася непересічна подія, яка допоможе учням нашого закладу здобувати бізнес знання та втілювати у життя свої проєкти та ідеї.

       Між закладами освіти та Київським національним університетом технологій та дизайну був підписаний договір про співпрацю в рамках реалізації проєкту ERASMUS+ «МІЖНАРОДНА МЕРЕЖА ВІРТУАЛЬНИХ МОЛОДІЖНИХ БІЗНЕС-ХАБІВ» VEHUB4YOU, що співфінансується Європейським Союзом та реалізується проєктними командами Київського національного університету технологій та дизайну, Університету Фоджа (Італія), Університету прикладних наук RISEBA (Латвійська Республіка), Мінгячевірського державного університету (Азербайджанська Республіка), Київського молодіжного освітньо-навчального центру KETY (Україна), Міжнародної громадської організації «Інститут соціально-економічних ініціатив (ІСЕІ)» (Україна) за підтримки Міністерства освіти і науки України.

 

Переглядів: 12 | Додав: школа8 | Дата: 30.03.2024

Переглядів: 25 | Додав: школа8 | Дата: 16.03.2024

Особливою рисою українців є ДУША. Розкрита, любляча, натхненна, мужня і ПОЕТИЧНА!
Ми вміємо любити на повну, на повну відчувати, жити. Наша ідентичність виражена сотнями слів, складених у струмочки поезій, прози, пісень, гасел і навіть мовчання, яке іноді має такий гучний сенс.
До Всесвітнього Дня поезії в рамках проєкту ЮНЕСКО "Освіта для сталого розвитку" 14 березня 2023 року в школі І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району м. Києва ІХ щорічний міський поетичний фестиваль МАШ ЮНЕСКО "На крилах надії". Цьогорічною темою фестивалю стало близьке та зрозуміле кожному "УКРАЇНА В МОЄМУ СЕРЦІ!".
25 учасників із 13 шкіл м. Києва вийшли на нашу сцену, об'єднавшись заради спільної справи - поширення української культури серед нового вільного яскравого покоління!
Дякуємо за активну участь у фестивалі представникам шкіл:
Київська гімназія східних мов № 1;
ЗНЗ ІІ-ІІІ ступенів "Фінансовий ліцей" Подільського району м. Києва;
Український гуманітарний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка;
Спеціалізована школа № 118 "Всесвіт";
Гімназія № 191 імені П.Г. Тичини з поглибеним вивченням іноземних мов м. Києва;
Ліцей "Оболонь" Оболонського району м. Києва;
Спеціалізована школа № 211 Оболонського району м. Києва;
Ліцей № 176 імені Мігеля Де Сервантеса Сааведри Дніпровського району м. Києва;
Спеціалізована школа № 14 імені українського професора Грушевського Сергія Федоровича з поглибленим вивчення ... Читати далі »

Переглядів: 21 | Додав: школа8 | Дата: 15.03.2024