#Ліцей8_простір_можливостей

1 2 3 ... 66 67 »

МРІЯ - це паливо для душі! Здатність МРІЯти надає нам сили, надію і впевненість. Вогники у дитячих очах, захват, гордість, радість - це те, чим сповнює учнів Фестиваль партнерства «МРІЯ», що вдруге відбувся у ліцеї № 8 Оболонського району м. Києва (Ліцей № 8 Оболонського району м. Києва) та офіційно став щорічним, традиційним! Ми сповнились сили, надихнулись на нові звершення та сповна зарядились позитивом!
Наш фестиваль – це зустріч друзів в країні мрій та досягнень, сили та перемоги.
Дякуємо всім учасникам – учням, батькам, учителям, що були поруч і розділили з нами свято:
Ліцей № 9 «Гармонія» (Ліцей "Гармонія" м. Києва),
Ліцей № 14 імені С.Ф. Грушевського (Спеціалізована школа14 ім СФ Грушевського),
Ліцей № 29 імені Петра Калнишевського (Ліцей 29 Оболонського Району М.києва Імені Петра Калнишевского),
Школа І-ІІІ ступенів № 285.
На Фестивалі партнерства «Мрія-2024» були присутні гості, які завжди поруч, підтримують нас і вірять в наші сили: депутатка Київради Мирослава Смірнова (Мирослава Смірнова) та заступник голови РДА Оболонського району м. Києва Олександр Горін (Олександр Горін).
Учасники Фестивалю створили яскраву кату України в стилі String art,  виростили дерево Перемоги (бо саме Перемога – це наша єдина справжня мрія!), із шматочків пазлу створили марку Мрії (бо Мрію – зруйнувати не можливо, як неможливо зламати нашу віру і пра ... Читати далі »

Переглядів: 34 | Додав: школа8 | Дата: 08.06.2024

Неймовірний драйв панував в Ліцеї №9 "ГАРМОНІЯ" 18 травня де відбулася друга, спортивна зустріч команд-друзів закладів освіти Оболонського району. Спортфест- 2024 "Майбутнє дітям".  На спортивних майданчиках ліцею змагалися Ліцей № 8, 9, 14, 29 і школа № 285. Всі команди були неймовірно сильні, сміливі, дружні, активні. Учнів чекали цікаві спортивні локації, які приносили їм задоволення та азарт. На завершення фестивалю всіх учасників змагань об'єднав запальний флешмоб та нагородження.

Дякуємо Олені Григорівні Усатенко-Соколовій, Олені Олексіївні Манусенко, Оксані Анатоліївні Пилипчук, Ірина Анатоліївні Масловій за підготовку команди та участь у спортфесті!

Вітаємо з перемогою наших неймовірних дітей, найкращих вчителів та турботливих батьків!

Переглядів: 42 | Додав: школа8 | Дата: 19.05.2024

Стібки на вишиванці тримаються міцно, як і ми!
Дякуємо Українській федерації "Спорт заради розвитку" за ініціативу і можливість долучитись до загальнонаціональної руханки.

 

Переглядів: 34 | Додав: школа8 | Дата: 16.05.2024

Спільними зусиллями ми зібрали 16 мішків пластикових кришечок в рамках акції "Ворогам -  кришка!" від Благодійного фонду "ОВЕС"  
Це приблизно 160 кілограм пластику, що буде здано на переробку, а на виручені кошти будуть придбані дрони для ЗСУ.
Це частина нашого спільного внеску наближення омріяної перемоги!

 

Переглядів: 31 | Додав: школа8 | Дата: 16.05.2024

Артем Моша був нашим учнем. Артем був спортсменом. Він був військовим. І назавжди Артем залишиться ГЕРОЄМ!
Сьогодні вдруге в нашому ліцеї відбулися змагання на його честь. У день пам'яті, у річницю загибелі Артема на Азовсталі.
Слава Україні! Вічна слава героям!

Переглядів: 44 | Додав: школа8 | Дата: 14.05.2024

Учні ліцею традиційно стали учасниками всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
Це вилика подія, що наочно демонструє нам - майбутнє у надійних руках! Сильні, свідомі, патріотичн підлітки, що готові представляти свій навчальний заклад і демонструвати чудові результати!

 

Переглядів: 30 | Додав: школа8 | Дата: 13.05.2024