#Школа8_простір_можливостей

В нашій школі було проведено благодійну акцію «Діти-дітям» зі збору коштів для випускника нашої школи Максима Науменка, якому поставлено діагноз анапластична епендимома 3 ступеню . Учні та вчителі школи проявили небайдужість та розуміння. В результаті було зібрано 7500 грн.

Мама Максима висловила подяку всім, хто не залишився байдужим.

Доброта врятує світ!

Юнаку потрібні кошти на лікування. Займався греко-римською боротьбою, фанатіє від "Зоряних воєн" та найбільше мріє просто ходити та жити. Максим Науменко був борцем у спорті і тепер бореться з важкою хворобою. Після того як Максим захворів, мама дозволила йому те, чого не дозволяла раніше. Зробити татуювання та завести безвухого кота - його хлопець назвав на честь наймудрішого та найсильнішого з джедаїв, хоча розмовляє тварина як Дарт Вейдер. Максиму 17 і в нього хвороба зі складною назвою - анапластична епендимома 3 ступеню. Це - рідкісна пухлина. 4 курси хіміотерапії, операції, але наразі онкологічне захворювання забрало у хлопця можливість ходити. Здавалося, що це звичайна травма чотири роки тому на тренуванні з греко-римської боротьби. Після першої операції лікарі давали позитивні прогнози, Максим знову почав ходити і навіть пішов вчитися на кухаря. Але тепер він майже увесь час у ліжку.

Реквізити для допомоги: ПриватБанк

№ картки 4149 6258 0602 7411

Науменко Олена
 

Переглядів: 821 | Додав: школа8 | Дата: 17.10.2016

14 жовтня в Україні відзначають День українського козацтва. А за указом президента України Петра Порошенка цей день названо Днем захисника України. Тому напередодні цього дня в школі І-ІІІ ступенів № 8 відбулось спортивне свято «Козацький гарт».

У війсково-спортивних естафетах брали участь учні 10, 11 класів. Емоції вирували. Адже кожен з учнів  намагався показати свої фізичні якості і підготовку - бути прикладом для молодших школярів. Були цікаві естафети, смуги перешкод, військово-спортивна вікторина,,  а також десятки сонячних усмішок та щасливих очей усіх присутніх. Родзинкою свята були виступи гімнастів-акробатів. Перемогу в змаганні отримав 10-А клас. Друге місце дісталось 11-А, а третє -10-Б. Переможці отримали грамоти и дипломи, головний приз - смачний торт.

 

Переглядів: 963 | Додав: школа8 | Дата: 17.10.2016