#Ліцей8_простір_можливостей

У Київському Палаці дітей та юнацтва 5 жовтня відбулася робоча Прес-толока молодіжних прес-центрів столиці та юних журналістів агентства «ЮН-ПРЕС». У заході взяли участь понад 600 представників редакцій молодіжних прес-центрів, редакції районних та шкільних газет, юні парламентарі, лідери учнівського самоврядування. Нашу школу на цьому заході представляли: президент школи Коломієць Анастасія та лідери учнівського самоврядування Надєїна Крістіна і Кравченко Сергій. Наші учні отримали сертифікати модераторів дитячо-юнацького форуму «М18 – ми можемо більше!».

 

Переглядів: 667 | Додав: школа8 | Дата: 07.10.2016

Близько 100 учнів Оболонського району міста Києва взяли участь у першості Оболонського району зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді.
Організатором заходу виступив районний Центр туризму та краєзнавства.
            Цікаві та насичені дистанції, сплановані організаторами змагань, вимагали від учасників проявити всі свої вміння та навички з орієнтування на місцевості, набуті під час занять та тренувань у туристсько-спортивних гуртках.
       Переможці та призери змагань в особистому заліку були нагороджені дипломами  та медалями. Серед переможців змагань є і учні нашої школи:

Парубець Валерія – 6А І місце вікова група Ж-12;

Голець Ірина – 6Г ІІ місце вікова група Ж-12;

Черничко Іван – 9В І місце вікова група Ч-14.
Велику роботу у підготовці та проведенні змагань зробили керівники гуртків з орієнтування нашої школи Каліченко Олег Павлович та Сульженко Віра Василівна.

Переглядів: 626 | Додав: школа8 | Дата: 07.10.2016