#Ліцей8_простір_можливостей

Відповідно до річного плану роботи школи, з метою формування біологічної грамотності, дбайливого ставлення та охорони навколишнього середовища, привернення уваги до проблеми екологічного мислення, поглиблення знань з природознавчих наук та профілактики захворювань учнів з 18.04.16 по 22.04.16 пройшов тиждень наук природничого циклу

Звіт про проведення тижня природничих наук

У сучасних умовах розвитку суспільства знання про природу та навколишнє середовище  залишаються одним з основних складників змісту природничої освіти. Ці знання є основою для формування в учнів загально навчальних та спеціальних умінь, зокрема таких важливих, як уміння вести спостереження, виконувати експеримент, самостійно отримувати і переробляти інформацію. Це визначається насамперед тим, що науки про живу природу є основою пізнання навколишнього світу, розуміння законів живої природи, існування і виживання якого неможливе без збереження середовища існування. Засвоєння знань пов'язується  зі здатністю учня свідомо використовувати їх у повсякденному житті.

Основні завдання  тижня:

-          активізація методичної роботи, розвиток творчої діяльності, професійної майстерності та компетентності педагогів.

... Читати далі »

Переглядів: 4104 | Додав: школа8 | Дата: 26.04.2016