#Школа8_простір_можливостей

В рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району у 2016 році, 16 квітня учнями та працівниками нашої школи було здійснено генеральне прибирання території школи. Для наведення належного стану території школи, її умовно поділили на ділянки, які закріпили за класами та вчителями. Приємно було бачити учасниками цієї екологічної акції і наших найменших школярів, які зібрали папірці на стадіоні та навкруги будівлі школи, підмели доріжки, і старшокласників, які не тільки прибирали сміття, але його і сортували: скло, пластик, папір — все відносилось в окремі ємності. Працівники школи підфарбували бордюри, обробили вапном дерева, впорядкували газони та клумби, пофарбували елементи огорожі, посадили  кущі та дерева.

            Всі учасники екологічної акції працювали дуже добре. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія нашої школи!

Всім, хто працював — велика подяка!

            Головна мета свята — це підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища.

Щороку в третю суботу квітня відзначається Український день довкілля. Це с ... Читати далі »

Переглядів: 915 | Додав: школа8 | Дата: 17.04.2016