#Ліцей8_простір_можливостей

13:03
День Цивільного захисту

Цивільний захист населення – це те, про що має знати кожен, адже ніхто не знає, яке стихійне лихо або техногенна катастрофа може статись. Мабуть саме для цього і існує такий день, як День Цивільного захисту.
Саме тому 22 квітня в нашій школі, згідно з планом роботи управління освіти та з планом роботи школи пройшов день Цивільного захисту.
  В рамках проведення заходу було відпрацьовано практичну модель поведінки дітей та педагогічного колективу в разі виникнення надзвичайної ситуації.
  Учні 10-11 класів, під керівництвом викладача предмета «Захист Вітчизни» Кунці Миколи Тимофійовича, провели бесіди з учнями 1-9 класів про використання засобів власної безпеки під час надзвичайних ситуацій.
  Наступним етапом була евакуація учнів згідно затвердженого комплексного об’єктового тренування у школі на «День цивільного захисту». Пролунав дзвінок, який сповістив про умовну надзвичайну подію. Педагогічний колектив організовано здійснив евакуацію учнів на подвір’я навчального закладу.
  В цілому, день ЦЗ пройшов досить змістовно і з користю, а головне, що всі учасники навчально-виховного процесу залишились задоволеними. Ну, а на останок хочеться додати вислів: «Дай нам Боже, щоб це нам ніколи не потрібно було у житті»

Переглядів: 809 | Додав: школа8 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]