#Ліцей8_простір_можливостей

В межах проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!»

розпочато інформаційну кампанію #СтопБулінг для дітей та їх батьків

Міністерство юстиції в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!» за підтримки МФ «Відродження» та за сприяння Національної поліції України розпочало інформаційну кампанію #СтопБулінг, орієнтовану на дітей та їх батьків.

Учні 7-х-8-х класів нашої школи були учасниками заходу " Зупинимо булінг разом! " Такі зустрічі допомагають нам бути обізнаними щодо поведінки при ситуації з булінгом, допомагають знайти шляхи ,щоб їх зупинити. Бесіду проводила Кудєнцова Олена Григорівна – заступник начальника  Головного територіального управління юстиції у місті Києві Міністерства юстиції України за підтримки Співак Наталії Михайлівни – заступника начальника відділу профорієнтації Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості.

Булінг – це агресивна і вкрай неприємна свідома поведінка однієї дитини або групи дітей стосовно іншої дитини, що супроводжується регулярним фізичним і психологічним тиском та є гострою проблемою сучасності.

... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: школа8 | Дата: 18.04.2019

   Відповідно з „Планом основних заходів підготовки цивільного захисту навчального закладу на 2019 рік”, 18 квітня  в школі було проведено День цивільного захисту та  об’єктового  тренування  на тему: „Дії органів управління, сил та структурних підрозділів ЦЗ школи у разі виявлення у навчальному корпусі школи пожежі” під керівництвом начальника ЦЗ школи – директора школи Осадчої Т.В.

   Перед першим уроком проведено інструктивний збір представників 1-11 класів, поставлено завдання щодо дій, передбачених планом Дня ЦЗ. Учнями 11 класів  було проведено інформаційні хвилинки за тематикою ЦЗ. У цей день було переглянуто науково-популярні, хронікально-документальні фільми та мультфільми з питань цивільного захисту. На перервах діти прийняли участь у майстер-класах по застосуванню засобів індивідуального захисту.

   О 11.00 за сигналом ЦЗ «Увага всім!» проведено учбову евакуацію особового складу школи. Організовано, спокійно, але динамічно і швидко було проведено  евакуацію усіх учасників навчально-виховного процесу (6 хвилин), учасники тренування дотримувалися правил безпечної поведінки.

Переглядів: 554 | Додав: школа8 | Дата: 18.04.2019