#Ліцей8_простір_можливостей

Педрада «Стратегія розвитку школи 2016-2020 рр.»

Педагогічний колектив  школи І-ІІІ ступенів № 8 Оболонського району м. Києва 03 лютого 2016 року зібрався для створення стратегії розвитку закладу на  2016-2020 рр. Працюючи в групах, ми спробували оцінити сучасний стан навчально-виховного процесу та матеріально-технічну базу школи, проаналізували сильні та слабкі сторони та визначили, які є зовнішні ризики для плідної праці та які можливості ми ще не використовуємо для нашого розвитку. 

Марк Твен  зазначав: «Хто не знає, куди направляється, дуже дивується, коли потрапляє не туди». Реалії сьогодення змушують нас руйнувати стереотипи та мислити по-новому. Той, хто хоче вистояти у складних політичних та економічних умова і, більше того, розвивати свою школу, повинен чітко усвідомлювати, куди він рухається.  Ідею, логічну конструкцію бажаного майбутнього ми намагалися сформулювати у візії школи. І для цього спробували уявити, якою буде школа № 8 у 2020 році. Ідеї, які запропонували наші вчителі були різноманітними, креативними та оригінальні.

Найскладнішим  виявилося запропонувати конкретні заходи, якими будемо досягати нашого ідеалу.

Творча група у складі директора Осадчої Т.В., психолога Партеки Л.В., соціального педагога Дубовенко М.П., вчителів  Каліченка О.П., ... Читати далі »

Переглядів: 1054 | Додав: школа8 | Дата: 04.02.2016