#Ліцей8_простір_можливостей

В Оболонському районі міста Києва відбулася цікава та неординарна подія. Вчителі, учні та їх батьки мали змогу продемонструвати свої досягнення, розказати про свої захоплення та поділитися своїми творчими успіхами. Вчителі та учні школи І-ІІІ ступенів № 8 теж взяли участь в "Ярмарці педагогічних ідей".

Учениця 10-Б класу Батрак Карина представила збірку есе "Будьте впевнені - я людина". Відвідувачів виставки зацікавили не тільки філософські роздуми дівчини, але й ілюстрації до них. Карина сама намалювала їх в дуже цікавій техніці. Заступник голови Оболонської районної державної адміністрації Блохов Сергій Володимирович та начальник управління освіти Вахнюк Наталія Миколаївна були вражені творінням Батрак Карини та пообіцяли підтримку в пошуку спонсорів для видруку робіт учениці.

З цікавістю та захопленням сприймали гості, які завітали на захід, роботи вчителів Срібної Оксани Євгеніївни, Любивого Віктора Миколайовича та Москаленко Ірини Геннадіївни. Роботи були представлені в номінації "Декоративно-прикладне мистецтво".

Батьки, учні та вчителі початкових класів Скоп Надія Іванівна, Остролуцька Тетяна Володимирівна та Срібна Оксана Євгеніївна представили надзвичайний проект "Азбука професій" ... Читати далі »

Переглядів: 805 | Додав: школа8 | Дата: 18.02.2016