#Ліцей8_простір_можливостей

19:54
МРІЯ_2024

МРІЯ - це паливо для душі! Здатність МРІЯти надає нам сили, надію і впевненість. Вогники у дитячих очах, захват, гордість, радість - це те, чим сповнює учнів Фестиваль партнерства «МРІЯ», що вдруге відбувся у ліцеї № 8 Оболонського району м. Києва (Ліцей № 8 Оболонського району м. Києва) та офіційно став щорічним, традиційним! Ми сповнились сили, надихнулись на нові звершення та сповна зарядились позитивом!
Наш фестиваль – це зустріч друзів в країні мрій та досягнень, сили та перемоги.
Дякуємо всім учасникам – учням, батькам, учителям, що були поруч і розділили з нами свято:
Ліцей № 9 «Гармонія» (Ліцей "Гармонія" м. Києва),
Ліцей № 14 імені С.Ф. Грушевського (Спеціалізована школа14 ім СФ Грушевського),
Ліцей № 29 імені Петра Калнишевського (Ліцей 29 Оболонського Району М.києва Імені Петра Калнишевского),
Школа І-ІІІ ступенів № 285.
На Фестивалі партнерства «Мрія-2024» були присутні гості, які завжди поруч, підтримують нас і вірять в наші сили: депутатка Київради Мирослава Смірнова (Мирослава Смірнова) та заступник голови РДА Оболонського району м. Києва Олександр Горін (Олександр Горін).
Учасники Фестивалю створили яскраву кату України в стилі String art,  виростили дерево Перемоги (бо саме Перемога – це наша єдина справжня мрія!), із шматочків пазлу створили марку Мрії (бо Мрію – зруйнувати не можливо, як неможливо зламати нашу віру і прагнення до перемоги). А наші батьки створили для дітей справжній традиційний оберіг – вишитий рушник.
Також всі учасники могли насолодитися виступами чудових дитячих танцювальних колективів Оболонського району. Дякуємо «Клинок Оболоні» та «Зефір» за феєричні, чутливі виступи!
Закінчили наше свято яскравим символом нашого партнерства, сили і незламності, об’єднавшись в коло.
До зустрічі у наступному році.

Переглядів: 84 | Додав: школа8 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]