#Ліцей8_простір_можливостей

18:43
Тиждень початкової школи

 

4 - 18 березня в школі проходив Тиждень початкової школи, що мав назву: «Здорова дитина – здорова нація». Життя і здоров'я людини є найвищими соціальними цінностями, тож проблема збереження здоров'я має давні традиції в історії розвитку людства і залишається актуальною завжди. Протягом тижня було проведено безліч заходів:
                Понеділок – «День рухливих ігор». Почався колективною ранковою зарядкою. Всі учні початкової школи переглянули мультфільм у кінотеатрі «Кадр» про здоровий спосіб життя. Під час перерв та на групі продовженого дня всі діти початкової школи брали активну участь у рухливих іграх.
                Вівторок пройшов під гаслом: «День здорового харчування». Батьки організували дітям фруктово-вітамінні перерви. До кожного у клас завітали «Казкові Вітамінчики», що подарували маленькі подарунки.
                Середа – «День спорту». Вчителями фізкультури було проведено спортивні змагання: «Козацькі забави», гра «Дружбол», турнір з шашок.
                Четвер – «День безпеки життєдіяльності». Діти переглянули театралізовану виставу «Урок від Фіксиків. Безпека в побуті».
                П’ятниця – «День святкового настрою». Підведено підсумки Тижня початкової школи спільним гала-концертом, у якому було представлено флешмоби, шкільний хор, акробатичні етюди, театралізовані виступи, хореографічні композиції.

Переглядів: 947 | Додав: школа8 | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]