#Ліцей8_простір_можливостей

Учні нашої школи взяли участь в міжнародній акції

на підтримку Надії Савченко.

Адвокати Надії Савченко закликали раніше українців по всьому світі вийти на акцію підтримки Надії Савченко 9 березня, коли в Росії має продовжитися суд над нею.

Надія Савченко від 3 березня оголосила сухе голодування на знак протесту проти зволікання з винесенням їй вироку після того, як на суді в місті Донецьку Ростовської області Росії, де цього дня очікували на завершення слухань після останнього слова Савченко, суддя неочікувано закрив засідання й оголосив перерву до виголошення останнього слова до 9 березня. При цьому ще в середині грудня Савченко оголосила «звичайне» голодування. Тим часом через тривалі вихідні в Росії, що завершаться 9 березня, до того часу адвокати не матимуть до неї доступу і не зможуть перевірити стан її здоров’я.

Надію Савченко, народного депутата України, в Росії обвинувачують у вбивстві 2014 року двох працівників російського державного телебачення, які нелегально перебували в Україні, надаючи інформаційну підтримку збройним проросійським сепаратистам, а також у замаху на вбивство групи сепаратистів і в незаконному перетині російського кордону. Російські прокурори вимагають позбавити українку волі на 23 роки.

... Читати далі »
Переглядів: 949 | Додав: школа8 | Дата: 09.03.2016