#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 65 66 »
Переглядів: 787 | Додав: школа8 | Дата: 19.11.2015

Творчі роботи учнів 4-А класу СЗШ № 8 та їх творчий вчитель Черкавська Лілія Василівна.

 

Переглядів: 823 | Додав: школа8 | Дата: 13.11.2015

 В школі було проведено перше засідання «Школи лідерів». Головна мета цього заходу – це визначити якими властивостями володіє лідер і хто може їм стати. Для того щоб бути лідером, простого бажання не буде достатньо: людина, яка виявила таке бажання, повинна, крім нього, мати ще кілька характерних рис, які бувають тільки у справжнього лідера. В іншому випадку, ця людина зазнає невдачі, бо бути лідером важко. У діловій практиці після  досліджень показали, що лідером може стати будь-яка людина. Але навіть тут простого бажання ним стати було недостатньо, бо ще потрібно бажання вчитися і розвивати в собі здібності, які допомагають у лідерстві. Після засідання учні зрозуміли, що лідерство – це велика відповідальність.

 

Переглядів: 868 | Додав: школа8 | Дата: 13.11.2015

Сьогодні, в День визволення Києва від фашистських загарбників, учні 6-7 класів підготували інформаційну хвилинку, згадали про  цікаві факти тих подій.

 6 листопада 1943 року зруйнована і спустіла столиця була врятована. Перемога над ворогом отримала широкий міжнародний резонанс. Лондонське радіо сповістило: «Взяття Києва радянськими військами є перемогою, яка має величезне не тільки воєнне, але й моральне значення… Німеччина чує похоронні дзвони. На неї насувається лавина». Дійсно, ця великомасштабна операція стала центральною подією в битві за Україну. Вона стоїть у ряду тих битв, що вирішили долю Другої світової війни. Знаменно, що 1-й Український фронт, який блискуче врятував Київ, у 1945 р. взяв участь у заключній акції війни — розгромі берлінського угрупування фашистських військ.
Вже 72 роки кожного листопада наше рідне місто відзначає свято свого визволення від фашистських загарбників. Київ живе, він вдячно пам'ятає...

Переглядів: 969 | Додав: школа8 | Дата: 06.11.2015

На території мікрорайону нашої школи, за сприяння мера міста Києва В. Клічка, був відкритий сучасний спортивний майданчик з силовими тренажерами та стадіоном з штучним покриттям.  Тепер діти нашої школи зможуть на відкритому повітрі займатися спортом, заповнивши свій вільний час корисною справою. На відкритті майданчика виступили з номерами художньої самодіяльності учні нашої школи та школи №14. Піком свята відкриття був футбольний матч між командами школи №8 та школи №14. На жаль рахунок 1-0 склався не на нашу користь, але ми чекаємо матч-реванш. Після матчу представник мера, голова піклувальної ради школи №8 В.Кустова вручила командам футбольні м’ячі з підписом В.Кличка.  

Переглядів: 759 | Додав: школа8 | Дата: 05.11.2015

Цікава подія відбулася  в СЗШ № 8. Учителі школи стали глядачами «Театральних хронік», які представили їх увазі учні 10-А та 10-Б класів. Вистава була присвячена відомому поету Сергію Єсеніну.
 Чудова гра, глибокий зміст зачіпали за живе, заставляли задуматися про сенс життя.
Дивлячись виставу ми проводили для себе паралелі: революція початку ХХ ст. та революція гідності – сподівання та розчарування, піднесення та занепад…Ми побачили трагедію людини: її внутрішній світ, який перебував у конфлікті з оточуючим, її прагнення та сумніви…
Мимоволі виникають питання:
Людина для держави чи держава для людини?
Любов до Батьківщини чи любов до держави?
Ми отримали справжню насолоду.
Дякуємо нашим талановитим учням та режисеру «Театральних хронік» Самойленко Олені Петрівні, вчителю зарубіжної літератури.

 

Переглядів: 799 | Додав: школа8 | Дата: 28.10.2015