#Ліцей8_простір_можливостей

« 1 2 ... 52 53 54 55 56 ... 65 66 »

Семінар вчителів історії та суспільствознавчих дисциплін

для вчителів Оболонського району.

Формування національно-патріотичного світогляду учнів

через науково-дослідницьку діяльність.

 

Мета: познайомити вчителів з методом використання хмарних технологій, досягненнями науково-дослідницької діяльності, з результатами виховної роботи в процесі формуваня національно-патріотичного світогляду учнів;

підвищити професійну майстерність вчителів, показати роль вчителя у формуванні свідомості школярів;

демонстрація ефективності міжпредметних зв'язків на уроках історії та виховній роботі.

На семінарі   директор школи Осадча Т.В. поділилась досвідом використання  елементів хмарних технологій у формуванні національно-патріотичного світогляду.

Вчитель Бова Т.М. ознайомила присутніх, як за допомогою етнологічної науково-дослідноцької     діяльності виховувати в учнях патріотизм та любов до своєї країни.

З елементами проектної ... Читати далі »

Переглядів: 756 | Додав: школа8 | Дата: 17.12.2015

Учні 5 Б класу під керівництвом вчителя історії Куниці Віри Феодосіївни взяли участь в історичному проекті «Родинне дерево». Працюючи над проектом, учні зрозуміли, що родина – це маленька частина великої України. Познайомившись з символами нашої держави, виникла ідея – разом з родинним деревом розробити герб родини. В процесі роботи над цією темою учні  п'ятикласники  зрозуміли, що історія кожної родини тісно пов'язана з історією нашої країни. Дослідження традицій, елементів побуту, фольклору, привели до організації цікавого виховного  заходу "Єдина родина - єдина країна", участь в якому взяли діти, батьки, бабусі і дусі.

Переглядів: 1353 | Додав: школа8 | Дата: 17.12.2015

В нашій школі для учнів 1-Г класу було проведено виховний захід «Ми українці», на якому розповіли про звичаї, символи та свята рідного народу, згадали його історію, традиції. Через інсценування казки присутні дізнались, як виникли державні символи України: Тризуб, Прапор, і Гімн.

Українськими танцями діти відзначили також сто днів свого навчання.

            На святі панувала атмосфера любові до Батьківщини, свого народу. Весь зміст заходу викликав почуття національної гідності, гордості за те, що ми українці.

            Захід підготували вчитель Дишленко Наталія Юріївна та вихователь  Гноєва Людмила Василівна.

Переглядів: 897 | Додав: школа8 | Дата: 16.12.2015

9.12 та 10.12 в СЗШ #8 м. Київ пройшла #ГодинаКоду #HourOfCode, де учні 6,9 та 10 класів спробували себе в уміннях програмування. Кожен з учасників отримав сертифікат відповідності. Вчителі що проводили захід: Рожнецька Татьяна Володимирівна, Вєтров Ігор Анатолійович та вчитель-координатор Каліченко Олег Павлович. 

 

Переглядів: 808 | Додав: школа8 | Дата: 10.12.2015

В рамках «Тижня іноземних мов», вчитель Каліченко Олег Павлович провів майстер-клас «Origami Workshop» на англійській мові для учнів 5-7 класів. До цього цікавого мистецтва були залучені також вчителі і адміністрація школи.

Орігамі – це мистецтво складання паперу, створення різноманітних фігурок і декоративних предметів із цього простого та доступного матеріалу. Зародилося і прийшло воно до нас із країни де сходить сонце – Японії. В перекладі з японського орігамі означає «складений папір». «Орі» - складати або складений і «камі» або «гамі» - папір.

Переглядів: 750 | Додав: школа8 | Дата: 24.11.2015

Переглядів: 721 | Додав: школа8 | Дата: 23.11.2015