#Ліцей8_простір_можливостей

11 травня 2016 року на міжшкільному стадіоні гімназії №143 та СЗШ №231 міста Києва відбулись

ІІІ «Спортивні ігри юних олімпійців».

Організатором змагань виступила Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація за підтримки Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України та Київського університету імені Бориса Грінченка.

Метою заходу є залучення дітей та учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, забезпечення рівня рухової активності учнів, популяризації ідей та принципів олімпійського руху в місті Києві, виявлення молоді яка досягла найкращих результатів з фізичної підготовки.
У іграх взяли участь 600 школярів з 24 загальноосвітніх навчальних закладів Оболонського району Києва. Змагання проходили по таким видам спорту: вуличний баскетбол (3*3), міні-футбол, шахи, спортивне багатоборство (біг60 метрів, підйом тулуба з положення «лежачи на спині» (прес), стрибки в довжину з місця, стрибки на скакалці), веселі старти (комплексна естафета). Змагання проводяться серед юнаків та дівчат окремо, а також командна та особиста першість у кожному виді програми.
У загальнокомандному заліку переможцем стала команда учнів ЗНЗ № 8. Друге місце виборола команда учнів ЗНЗ № 240. Бронзовим призером замагань стала команда учнів СЗ ... Читати далі »

Переглядів: 789 | Додав: школа8 | Дата: 14.05.2016