#Ліцей8_простір_можливостей

Нещодавно в школі сталася зворушлива подія.

Учні нашої школи, відправляли допомогу бійцям в зону АТО, передали й прапор України з побажаннями перемоги. І ось декілька днів назад прапор повернувся до нас із зони бойових дій. Волонтери з Білої Церкви, перебуваючи у м. Волноваха, зустріли там бійців 72 бригади, які й попросили повернути прапор до нашої школи. Вони розповіли, що він майорів на бойовій машині. На ньому бійці залишили слова подяки за допомогу та віру у справжніх захисників Батьківщини. Прапор буде розміщено в шкільному музеї.

Велика окрема подяка волонтеру з Білої Церкви Ірині Власовій !!!

 

Переглядів: 868 | Додав: школа8 | Дата: 20.05.2015

Переможці районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької

військово-патріотичної гри«Джура»

 

З метою патріотичного виховання учнівської молоді на засадах  національної гідності, високої самосвідомості, активної громадської позиції, здорового способу життя, традицій українського народу,  на базі СЗШ № 104 (Пуща Водиця) відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо - юнацької військово - патріотичної гри «Джура».

Захід відбувся за участю громадської організації «Козацько - Лицарська Школа», представників полку «Азов». В заході прийняли участь учні 10-ти загальноосвітніх навчальних закладів району.

 

Місця розподілились наступним чином:

1 місце - СЗШ №104;

2 місце - СЗШ № 18;

3 місце -  СЗШ №8.

Вітаємо команду нашої школи !!!

Переглядів: 1029 | Додав: школа8 | Дата: 20.05.2015