#Ліцей8_простір_можливостей

14:08
Державтоінспекція Оболонського району вітає дітлахів з Днем знань!

Державтоінспекція Оболонського району вітає дітлахів з Днем знань!

Профілактична акція із ЗМІ.

            1 вересня у рамках проведення профілактичного рейду   «Увага! Діти на дорозі!» інспектори ДАІ міста Києва разом із представниками засобів масової інформації провели спільну акцію щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму та підвищення рівня безпеки дітей на вулиці.

          Зустріч відбулась на базі школи № 8 Оболонського району, вибір навчального закладу невипадковий, бо він розташований біля проїзної частини. Отже, головним завданням зустрічі є ознайомлення школярів із правилами безпечної поведінки на дорозі. Під час зустрічі зверталась увага на те як правильно переходити пішохідний перехід, чому необхідно чітко виконувати сигнали світлофора, і які знаки допомагають водіям і пішоходам орієнтуватися на дорозі.

          Від Управління Державтоінспекції міста Києва усі діти отримали подарунки: книги, листівки, розклади занять, посвідчення юних інспекторів дорожнього руху.

      Наприкінці заходу представник ДАІ висловила сподівання, що діти поновили свої знання правил дорожнього руху, хтось дізнався щось нове для себе і буде використовувати це в майбутньому.

Переглядів: 762 | Додав: школа8 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]