#Ліцей8_простір_можливостей

20:19
Турнір з шашок-64

22.09.2022 у школі I-III ступенів   #8 Оболонського району міста  Києва відбувся турнір з шашок-64 до "Дня вчителя" у віковій категорії до 10 років. У змаганнях приймали участь усі бажаючі діти початкових класів. Усього було 25 дітей. Турнір проходив по наступній системі: 1/4 - 6 груп, 1/2 - 2 групи та фінал.

Після проведеного жеребкування розпочалися ігри 1/4 фіналу. Ігри проходили у рівній боротьбі. Ніхто не хотів програвати, бо до 1/2 фіналу проходили діти, які посіли у своїх групах перше та друге місце. Дуже цікава боротьба проходила у другій, третій та четвертій групах. Де за вихід у 1/2 фіналу було зіграно додаткові партії.

У другій групі додаткову гру грали Жбанкова Катерина (3В) та Клименко Олександр (2Г) у четвертій групі грали Гусак Іван (4А) та Луцюк Поліна (4А). У досить рівній боротьбі перемогу та путівку до 1/2 отримали Гусак І. та Клименко О. Слід виділити протистояння у третій групі двох сестер Лаптєвих Наталіі та Дарії, де несподівано для сестер перемогу у двобої  виборола наймолодша Наталя, яка і вийшла до 1/2 фіналу.

 У півфінал за результатами змагання вийшли 12 учасників, які після жеребкування були поділені на дві групи. Залишалося зробити лише два кроки до омріяної перемоги, і ось нарешті до фіналу вийшли 4-ри фіналісти.

До фіналу вийшло три хлопці та одна дівчинка. Дуже цікаво було спостерігати за фіналістами та дітками які за них вболівали. Дівчата казали, що переможе Кузнєцова Анна (4Б) хлопці казали, що переможе Поплавський Данііл (3В). Ніхто не вгадав, тому що у фіналі перемогла Дружба.

Наприкінці турніру діти зіграли у жартівливий цукерково - шашковий турнір, де вони спілкувалися один з одним та ділилися враженнями про турнір.

Шашки це гра в яку грають люди різного віку. Так наприкінці турніру з дітками у шашки  пограла директорка школи пані Тетяна, якій дуже сподобався цей турнір.

Школа #8 із задоволенням передає естафету, щодо проведення подібних шашкових турнірів іншим навчальним закладам нашого міста, бо найцінніше для вчителів та батьків це здоров'я, щастя та посмішки Наших дітей.

Слава  Україні!

Героям слава!

Переглядів: 186 | Додав: школа8 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]