#Школа8_простір_можливостей

18:50
справжній герой - кіборг Кирил Недря

Учні 1-А класу нашої школи запам'ятають надовго цю зустріч. Адже до них у гості завітав справжній герой - кіборг Кирил Недря, який у складі 93 механізованої бригади захищав свободу і незалежність нашої держави у Донецькому Міжнародному аеропорту.

На століття пам'ять про цей подвиг житиме в серцях українців і на ньому виховуватимуться покоління захисників України. Легендарна оборона Донецького аеропорту українськими військовослужбовцями, що тривала 242 дні, безперечно, стала славетною сторінкою української військової історії. Адже оборона ДАПу тривала лише на тиждень менше, ніж героїчна оборона Севастополя від фашистських загарбників під час Другої світової війни, і значно довше за оборону Брестської фортеці. Оборонці Донецького аеропорту віднині й навіки стали символом незламності духу захисників України.

Діти уважно слухали розповідь справжнього героя, із задоволенням розглядали бойові нагороди кіборга і передали солдатам, які зараз знаходяться на передовій, подарунки. А Кирил Недря вручив кожному першокласнику листівку з побажаннями миру і власним автографом.

Висловлюємо вдячність батькам учнів 1-А класу, які підтримують своїх дітей, класному керівникові Черкавській Лілі Василівні та всьому педагогічному колективу школи № 8 за правильний підхід до виховання нового покоління.

Переглядів: 733 | Додав: школа8 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]