#Школа8_простір_можливостей

18:50
Лікування і навчання в санаторії "Ялинка"

З 3 по 21 квітня 2017 року учні 4-Г класу школи І-ІІІ ступенів № 8 разом зі своїм класним керівником Артюшенко Анастасією Володимирівною, згідно з Меморандумом про співробітництво між Територіальним медичним об'єднанням "Санаторного лікування" в м. Києві та Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією від 9 березня 2017 року, перебували в дитячому санаторії "Ялинка", який знаходиться в курортній зоні "Пуща-Водиця". Діти із задоволенням навчалися, розважалися і лікувалися в цьому закладі. Всі учні відвідували "Соляну Печеру", аромотерапевтичні процедури, вживали синглентно-кисневий коктейль, займалися лікувальною фізкультурою. І все це - безкоштовно!
Дякуємо голові Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації Олександру Цибульщаку, начальнику управління освіти Наталії Вахнюк, директору НМЦ Олені Глушаниці за можливість оздоровлення учнів Школа І-ІІІ ступенів № 8!
Дякуємо головному лікарю санаторію "Ялинка" Борисову Борису Михайловичу, всьому персоналу за гостинність та чуйне ставлення до дітей!
Сподіваємося на подальшу співпрацю!

Переглядів: 787 | Додав: школа8 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]