#Ліцей8_простір_можливостей

18:51
#Хакатон_на_хвилі_ДУШЕВНО

Сьогодні #Хакатон_на_хвилі_ДУШЕВНО і цей день обіцяє подарувати безліч посмішок!

Розпочали ранок ми з компліментів! Представники самоврядування підготували добрі слова для кожного і зустрічали на входах всіх учнів і вчителів приємними словами)

Продовжуємо словами вдячності, які учні і педколектив можуть покласти у спеціальні скриньки, а потім адресати отримають свої записочки.

Сьогодні пригадуємо скільки важливих справ ми разом можемо здійснити, скільки добра подарувати світу і один одному!

#Фестиваль_партнерства_освітній_хакатон завершується, але спогади про ці активні дні залишаться з нами, а п'ятниця запам'ятається особливою душевністю!

У фінальний, душевний, день хакатону ми підводили підсумки. Ми говорили один одному компліменти і подяки, ділились добром, та обговорювали свої вчинки.

Так вийшло, що у обговоренні ми підвели підсумки не лише хакатону, а й нашої шкільної благодійної діяльності. Бо що може бути душевнішим, за допомогу ближньому?

Отже розпочали ми ще з першого вересня акціює на користь БФ Таблеточки "Благодійність замість квітів" під час якої зібрали 16599 грн!

Вересень продовжився акцією "Монетки - дітям", коли ми збирали монети номіналом 25коп для спільної акції таблеточок з Національним банком України, де було зібрано 2162.80грн.

Жовтнева акція "З любов'ю і вдячністю захисникам", проведена до Дня захисників і захисниць України, зібрала дуже багато турботи - поживної їжі, смаколиків, теплого одягу і взуття, листів та малюнків для тих, хто боронить нашу рідну державу! Ми зібрали це всі разом і передали до головного військового клінічного госпіталю, частина привезеного залишилась там, а необхідне волонтери передали у зону АТО.

Листопад приніс нам Щедрий вівторок, який співпав цьогоріч з днем домашніх тварин, тому ми збирали корм. Війшло неймовірно багато! Все ми передали до благодійного фонду Happy Paw , представники якого розподілили зібране до притулків, яким у цей час це будо найнеобхідніше.

Грудень стартував з благодійної акції у Міжнародний день людей з інвалідністю на користь ГО Бачити серцем, де ми збирали кошти на творчу майстерню для підлітків з інвалідністю, і ми зібрали у цей день 6832грн.

Так завершується наш благодійний перший семестр навчального року. Це не просто збір грошей чи речей, це вказівка шляху! Ми показуємо учням, що поруч є ті, кому потрібна допомога, показуємо що не буває маленької допомоги, що не обов'язково збирати гроші і проводити кампанії, натомість просто інформування збирає навкруги себе цілу армію не байдужих людей. Нас дуже багато і разом ми величезна сила!

Переглядів: 382 | Додав: школа8 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]