#Школа8_простір_можливостей

« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 62 63 »

З ініціативи учнів 9-х класів був проведений благодійний захід «Україна єдина», присвячений героям майдану та АТО.

 

Учнями було зібрано 4850 грн., шкарпетки, светри, цукерки, чай, каву, які були передані волонтеру батальйону «Айдар», присутньому на цьому заході

Організатор заходу Самойленко О.П.. Разом з учнями виступав півфіналіст шоу «Україна має талант» Будник Андрій.

Переглядів: 905 | Додав: школа8 | Дата: 08.12.2014

 

Міжнародний День боротьби зі СНІДом

Проблема епідемії ВІЛ/СНІДу продовжує залишатись актуальною і в Україні, й у світі. Як не прикро, але Україна займає одне з перших місць у Європі за темпами розповсюдження ВІЛ-інфекції. За неофіційними даними, сьогодні в Україні ВІЛ-інфікованими є понад 1 % населення країни.

В школі пройшли заходи з профілактики боротьби з ВІЛ/СНІДом:

-  загальношкільний театралізований виступ учнів 8-в, 9-а, 9-в класів під керівництвом вчителя англійської мови Городецької Г.О.

-  конкурс плакатів

-  класні години та бесіди

 

Переглядів: 880 | Додав: школа8 | Дата: 01.12.2014

В рамках тижня англійської мови відбувся захід «What can you do for your country?”.

Учні 11-а класу розповіли про свої професії, які вони пов'язують з майбутнім України.

Керівники: вчителі англійської мови Малюта Н.А. та Єрьоменко О.В.

 

 

Переглядів: 712 | Додав: школа8 | Дата: 28.11.2014

Повертайтесь живими!

 У школі відбулась цікава зустріч з представником волонтерської організації «Повернись живим» Віталієм Дейнегою та учасником АТО 95 аеромобільної бригади «Кіборгом» Тарасом.

Діти мали змогу почути з перших вуст інформацію про реальні події, які зараз відбуваються на східному кордоні нашої держави, отримати відповіді на багато важливих запитань.

Зустріч проходила в дружній атмосфері, ніби родина зібралась у себе вдома, не дивлячись на переповнену залу. Розмова тривала більше години, а діти все не хотіли відпускати своїх героїв.

 Слова подяки та величезної шани за подвиг, за мужність, за героїзм нашим воїнам учні переказали через гостей.

Дитячі малюнки – щоб зігрівали серця.

Грошова допомога – на необхідні речі.

І обов’язково наказ – «Повертайтесь живими!»

 

Переглядів: 862 | Додав: школа8 | Дата: 25.11.2014

Акція «Україна в серці»

Учнівське самоврядування школи №8 організувало 21 листопада акцію «Україна в серці», присвячену національному святу Гідності і Свободи. Ця подія не залишила байдужим жодного учня та вчителя школи.

Діти малювали малюнки та плакати, висловлюючи свою любов до Батьківщини та її захисників. В цей день у кожного на грудях майорів синьо-жовтий прапор із серцем у центрі як символ відданості та гордості за свою країну.

 

Переглядів: 943 | Додав: школа8 | Дата: 25.11.2014

Триває реєстрація учасників на пробне ЗНО

Регіональні центри оцінювання якості освіти продовжують реєстрацію учасників для проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання у 2015 році. Участь у пробному тестуванні надає абітурієнтам можливість ознайомитися з процедурою проведення основної сесії ЗНО.

Під час проведення пробного тестування будуть враховані зміни у процедурі зовнішнього незалежного оцінювання, зокрема абітурієнти матимуть можливість обрати для виконання завдань з української мови і літератури, а також математики тести двох рівнів складності: базового та поглибленого.

Також, за бажанням, учасники матимуть можливість скласти пробні тести з біології, географії, історії України, математики, фізики та хімії мовами національних меншин.

Пробне тестування традиційно буде проведено у березні впродовж двох сесій.
... Читати далі »

Переглядів: 911 | Додав: школа8 | Дата: 18.11.2014