#Ліцей8_простір_можливостей

Життя переконує, що чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайних ситуацій, тим ефективнішими будуть результати. Саме тому діти та підлітки стають важливими суб’єктами інформаційних та навчальних програм, що реалізуються в системі освіти України на регулярній основі. Знання, отримані учнями при вивченні навчальних програм з основ здоров’я та цивільного захисту населення, практично закріплюються в ході Дня цивільного захисту.

З метою перевірки практичної здатності учнів та працівників школи грамотно й чітко діяти з метою захисту свого здоров’я та життя в надзвичайних ситуаціях в школі №8 20  квітня 2018 р.  відбувся День цивільного захисту. У нашому закладі День цивільного захисту, без сумніву, став уже звичним явищем. Проведення цього заходу сприймається як невід’ємна частина навчально-виховного процесу.

Під час виховних годин класними керівниками 1-11-их класів  були проведені цікаві бесіди з учнями, вікторини, конкурси, а також продемонстровані мультимедійні презентації  та відеоматеріали на тематику БЖД. Учні 10-11 класів проводили практичні заняття з домедичної допомоги та з використання засобів індивідуального захисту. У фойє школи була організована виставка засобів індивідуального захисту. Наприкінці другого уроку  було проведено навчальну евакуацію учнів і працівників школи.

Практичні заняття з евакуації ... Читати далі »

Переглядів: 814 | Додав: школа8 | Дата: 20.04.2018