#Школа8_простір_можливостей

Військові подякували за підтримку вчителям і учням нашої школи.

Наприкінці минулого року учні та вчителі зібрали для військовослужбовців благодійну допомогу – продукти харчування, теплий одяг, медикаменти, засоби гігієни та інші необхідні речі. Також діти написали солдатам теплі листи зі словами підтримки та малюнками.

Переглядів: 985 | Додав: школа8 | Дата: 30.01.2017

В рамках проекту «STEM: професії майбутнього» 27 січня група учнів 10 класів відвідала компанію «САП Україна».

Компанія SAP є провідним у світі постачальником програмних рішень для управління бізнесом. В даний час більше 86 000 компаній, розташованих у більш ніж 120 країнах світу, використовують у своїй роботі програмне забезпечення SAP - починаючи від рішень, що відповідають потребам підприємств середнього та малого бізнесу, і закінчуючи комплексними рішеннями для глобальних корпорацій.

Подібні екскурсії проводяться згідно з планом профорієнтаційної роботи та з метою формування у школярів стратегічного підходу до вибору майбутньої професії, популяризації інженерно-технічних спеціальностей, підвищення поінформованості учнів про можливості кар'єри у технічній сфері.

Учні отримали сертифікати за активну участь у практичному заняті “Internet of things”  

Internet of Things (Інтернет речей) — це мережа, що складається із взаємозв'язаних фізичних об'єктів (речей) або пристроїв, які мають вбудовані датчики, а також програмне забезпечення, що дозволяє здійснювати передачу і обмін дан ... Читати далі »

Переглядів: 950 | Додав: школа8 | Дата: 30.01.2017