#Школа8_простір_можливостей

Всесві́тній день боротьби́ зі СНІДом почали відзначати з 1988 році. Тоді міністри охорони здоров'я всіх країн закликали до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією про ВІЛ/СНІД.
З того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку. Мета одна у всіх країнах - привернути увагу суспільства до цієї проблеми. За інформацією ООН, за минулих п'ять років виявлені випадки зараження ВІЛ зменшилось на 20%. Натомість, в Україні цей показник досі високий. Щодня в Україні реєструється 48.5 випадків захворювання ВІЛ-інфекцією.

«Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшли заходи в школі. На тренінговому занятті на тему: «ВІЛ\СНІД і життя» учні 5-В класу розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ\СНІДу, обговорили питання толерантного ставлення до людей, які живуть з ВІЛ. Велика подяка класному керівнику Масловій Ірині Анатоліївні.

Серед учнів 5-7 класів було проведено конкурс малюнків « Скажемо СНІДу – НІ ! ».

Цікаво і змістовно пройшла зустріч учнів 9-11 класів з лікарем-спеціалістом, який закликав молодь вести здоровий спосіб життя, розповів ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: школа8 | Дата: 01.12.2016